Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Noutăţi

Începe proiectarea pentru consolidarea și reabilitarea Vilei „Florica“ din Ștefănești (Argeș)
Începe proiectarea pentru consolidarea și reabilitarea Vilei „Florica“ din Ștefănești (Argeș)
29 Ianuarie 2024
Unitatea de Management a Proiectului din Ministerul Culturii a semnat contractul privind serviciile de elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (D.A.L.I.) pentru consolidarea și reabilitarea Vilei „Florica“ de la Ștefănești, județul Argeș, aflată în administrarea Muzeului Național Brătianu. Investiția este finanțată prin Acordul-cadru de împrumut dintre România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), destinat reabilitării patrimoniului construit și modernizării unor clădiri culturale din România.

Detalii

REZULTATE PROBĂ SCRISĂ pentru postul contractual vacant Consilier Afaceri Europene - expert tehnic / PROGRAMUL RO-CULTURA
23 Ianuarie 2024
Punctajul minim obținut la proba scrisă pentru a putea trece la etapa următoare, respectiv interviul este minimum 50 de puncte.

Detalii

REZULTATELE SELECȚIEI DOSARELOR DE ÎNSCRIERE / Programul PA14 – RO-CULTURA
16 Ianuarie 2024
CONSILIER PENTRU AFACERI EUROPENE - EXPERT TEHNIC

Detalii

ANUNȚ / Achiziție lucrări de punere în siguranță și conservare (intervenții de urgență), inclusiv proiectare și asistență tehnică la obiectivul de investiție Muzeul Național ”George Enescu”
10 Ianuarie 2024
UPDATE: 15.01.2024 - Răspuns clarificări / Unitatea de Management a Proiectului (UMP) din cadrul Ministerului Culturii (MC) intenționează să achiziționeze lucrări de punere în siguranță și conservare (intervenții de urgență), inclusiv proiectare și asistență tehnică la obiectivul de investiție Muzeul Național ”George Enescu”.

Detalii

ANUNȚ privind reluarea apelului de proiecte „Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme‟ aferent Investiției 7
03 Ianuarie 2024
ANUNȚ privind reluarea apelului de proiecte „Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme‟ aferent Investiției 7 - Accelerarea digitalizării producției și distribuției de filme - Componenta 11 - Turism și cultură, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Detalii

Anunț concurs pentru post contractual conform H.G. 1336/2022
28 Decembrie 2023
Denumirea postului: consilier pentru afaceri europene – expert tehnic, normă parțială, perioadă determinată

Detalii

UMP începe proiectarea pentru consolidarea și reabilitarea Așezămintelor „Ion. I.C. Brătianu” din București și a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova!
UMP începe proiectarea pentru consolidarea și reabilitarea Așezămintelor „Ion. I.C. Brătianu” din București și a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova!
21 Decembrie 2023
În data de 20 decembrie 2023, au fost semnate contractele privind serviciile de elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (D.A.L.I.) pentru consolidarea și reabilitarea a două importante obiective culturale: Așezămintele „Ion. I.C. Brătianu” din București și Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Detalii

Invitație la Forum MEDIA CineCreativ 2023
Invitație la Forum MEDIA CineCreativ 2023
08 Decembrie 2023
Biroul Europa Creativă – MEDIA România vă invită să participaţi la Forum MEDIA CineCreativ, care va fi organizat în data de 14 decembrie a.c. între orele 11.00 - 17.00, la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanților 50B, sector 1, București)

Detalii

Lansarea în consultare publică a proiectului de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării GHIDULUI SOLICITANTULUI - Investiția 7 - PNRR
29 Noiembrie 2023
Lansarea în consultare publică a proiectului de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării GHIDULUI SOLICITANTULUI aferent apelului de proiecte dedicat sprijinirii inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme

Detalii

Lansarea în consultare publică a proiectului de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS - Investiția 7 - PNRR
29 Noiembrie 2023
Lansarea în consultare publică a proiectului de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS pentru sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, Investiția 7 - PNRR

Detalii

EIT Community NEB: Catalyze NEB and NEB Mentors calls
EIT Community NEB: Catalyze NEB and NEB Mentors calls
22 Noiembrie 2023
Catalyze NEB caută start-up-uri inovatoare din punct de vedere social! EIT Community NEB caută mentori.

Detalii

Pag. 4 din 76 | 12 inreg./pag. | nr. inreg: 902