Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Teatrul Maghiar de Stat Cluj – Sala ”Studio”

Descriere obiectiv

Înfiinţat în anul 1792, Teatrul Maghiar de Stat Cluj este cea mai veche companie teatrală de limbă maghiară. Astăzi teatru de repertoriu, este subordonat Ministerului Culturii. Majoritatea spectacolelor jucate în limba maghiară sunt traduse simultan în limba română.

Principalele tipuri de lucrări

Construcţia este amplasată pe şi lângă depozitul de decoruri, construit și acesta recent.

Proiectul, finalizat în anul 2000, prevedea executarea unei săli de cca. 90 de locuri cu o suprafață de 160 mp, amplasată deasupra depozitului de decoruri. Accesul se face pe latura nordică și se compune dintr-o rampă exterioară, windfang, scară interioară metalică, ascensor, hol, foyer, garderobe, bar, grupuri sanitare pentru public, vestiare pentru actori, regrupări actori, grupuri sanitare actori, regie de lumină şi sunet, ascensor pentru decoruri. Au fost executate lucrări de finisaj interioare şi exterioare îmbunătăţite.
Astfel, în Sala „Studio” s-au executat pardoseli din lemn din pin siberian, fonoizolații din plăci fonoabsorbante perforate și vată minerală fonoabsorbantă. S-au executat pardoseli din mochetă de calitate superioară, gresie şi dale din PVC.

Tâmplăriile interioare s-au executat din aluminiu în culori şi geam decorativ.

Scara interioară are trepte şi contratrepte placate cu mochetă, balustradă metalică cu mână curentă din lemn de fag stratificat.

S-au executat confecţii metalice de structură, din profile laminate care susţin scara metalică, tâmplăria exterioară din aluminiu cu geam termopan.

Au fost executate lucrări de instalaţii sanitare, electrice, de încălzire şi de ventilaţie.

Pentru realizarea lucrărilor de instalaţii electrice s-a studiat amplasarea, cromatica şi luminozitatea corpurilor de iluminat – aplice, plafoniere, spoturi.

  • Valoarea investiției (cuprinde lucrările de execuție) a fost de 1.594.253 Euro, fără TVA.
  • Durata lucrărilor de execuție: 12 luni calendaristice.
  • Stadiu: finalizate în noiembrie 2008.

 

Galerie multimedia