Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

UPDATE / Invitație la conferința "Consolidarea cooperării europene prin intermediul coproducțiilor"

Data publicării: 11 Martie 2019

18-19 martie 2019, București

ATENȚIE! Termenul-limită de înscriere la eveniment a fost prelungit la solicitarea profesioniștilor din industria cinematografică până la data de 12 martie a.c., orele 12:00. După această dată nu se vor mai putea realiza înscrieri! Accesul la conferință este posibil doar în baza înregistrării online.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate!

Agenda conferinței

Locația evenimentului: Athénée Palace Hilton București

În perioada 18-19 martie 2019, profesioniști din domeniul cinematografiei și audiovizualului, experți, reprezentanți ai instituțiilor publice naționale și europene se vor reuni la București  pentru a discuta reevaluarea modelelor de coproducție cinematografică și a prezenta instrumentele financiare specifice pieței internaționale a filmului.

Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale – Unitatea de Management a Proiectului cu sprijinul Comisiei Europene, în contextul Președinției României la Consilul UE și se adresează  profesioniştilor din industria cinematografică internațională.

Vor fi abordate aspecte ce țin de intersecția modelului consacrat al coproducțiilor cinematografice cu noile provocări tehnologice, complementaritatea cu programele de finanțare existente, precum și impactul acestora privind promovarea identității culturale europene în interiorul Uniunii și în acțiunile externe.

Conferința își propune să prezinte elementele fundamentale care au contribuit la crearea actualului peisaj cinematografic al coproducțiilor și să exploreze noi modalități de colaborare în vederea creșterii competitivității sectorului audiovizual european și valorificării producțiilor europene de calitate.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta telefonic la numerele de telefon +4021.316.60.61/ +4021.222.84.79 sau la adresa de e-mail valentina.miu@umpcultura.ro (coordonator eveniment).         

Vă aşteptăm!

Echipa Președinției României la Consiliul UE