Calendar evenimente

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Programe și proiecte în implementare

 

 

Un nou seminar de informare RO-CULTURA organizat în București

Data publicării: 29 Mai 2019

Unitatea de Management a Proiectului (UMP) din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale (MCIN), în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, anunță organizarea unui nou seminar de informare RO-CULTURA în București.

Evenimentul va avea loc marți, 25 iunie a.c., începând cu ora 10:30, la sediul Ministerului Culturii și Identității Naționale, sala Aulă (Bulevardul Unirii nr. 22, sector 3).     

Seminarul vine în sprijinul celor interesați de oportunitățile de finanțare disponibile prin apelurile deschise în cadrul RO-CULTURA. Participanții vor avea posibilitatea de a obține răspunsuri la întrebări punctuale referitoare la condițiile de finanțare aferente fiecărui apel.

Formularul de înscriere poate fi completat online aici.

Data limită de transmitere: 19 iunie a.c., ora 11:00.

Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.

Atenție! Nu se asigură transportul/cazarea participanților.

Despre Granturile SEE și Norvegiene

Granturile SEE și Norvegiene reprezintă contribuția financiară acordată de Norvegia, Islanda și Liechtenstein pentru reducerea disparităților economice și sociale în Europa și pentru consolidarea relațiilor cu 15 state membre ale Uniunii Europene.
Valoarea totală a contribuției financiare aferente Granturilor SEE și Norvegiene 2014 – 2021 este de 2,8 miliarde de euro. România beneficiază de un buget total de 500 milioane de euro, a doua cea mai mare alocare financiară dintre cele 15 State Beneficiare.