Calendar evenimente

Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

 

 

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Seminar online RO-CULTURA

Data publicării: 12 Mai 2020

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, organizează marți, 26 mai a.c., începând cu ora 11:00, un seminar online dedicat apelului Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 2).  

Seminarul vine în sprijinul entităților care pregătesc o cerere de finanțare în cadrul sistemului electronic de depunere EMSC. Participanții vor avea posibilitatea de a obține răspunsuri la întrebări punctuale referitoare la apelul deschis până pe 1 iulie a.c.

Foarte important! Seminarul se va desfășura pe platforma Zoom și va fi structurat exclusiv pentru a răspunde solicitărilor de clarificări referitoare la scrierea și depunerea de proiecte în cadrul apelului Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 2). De aceea, se recomandă ca toți cei interesați de participarea la seminar să:

Pentru a optimiza desfășurarea seminarului, vă rugăm să completați secțiunea dedicată întrebărilor din cadrul Formularului de înscriere.

Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul seminarului online și ulterior, în măsura în care sunt de interes general, vor fi publicate pe website-ul Programului (secțiunea Întrebări frecvente).

Cei înscriși vor primi un email de confirmare, precum și structura seminarului și  condițiile de participare.   

Formularul de înscriere poate fi completat aici.