Calendar evenimente

Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

 

 

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Anunț privind publicarea spre consultare a Ghidului solicitantului pentru apelul Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 3)

Data publicării: 13 Mai 2021

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, publică în consultare Ghidul solicitantului și anexele aferente apelului Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 3).

Acest apel de proiecte vizează creșterea gradului de acces la cultură, promovarea diversității culturale și consolidarea dialogului intercultural. Pentru ca activitățile culturale să aibă un impact mai mare, transferul de cunoștințe și experiență între organizațiile din România și statele donatoare este încurajat, împreună cu producția în comun a evenimentelor artistice.

Cei interesați sunt invitați să transmită observații/ recomandări privind Ghidul solicitantului și anexele aferente la adresa de e-mail office@ro-cultura.ro, până la data de 25 mai 2021 prin completarea Formularului de propuneri.  

Ghidul solicitantului și anexele sunt disponibile aici.