Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Atelier de lucru privind abordările participative prin NEB

Data publicării: 02 Noiembrie 2022

Participarea este unul dintre cele trei principii cheie care ghidează implementarea inițiativei Noului Bauhaus european. Am primit mai multe solicitări din partea comunității NEB de a organiza o activitate de consolidare a capacităților privind modul de planificare și implementare a activităților și proiectelor participative.

Suntem bucuroși să vă invităm la un atelier despre abordări participative. https://new-european-bauhaus.europa.eu/system/files/2021-09/COM(2021)_573_EN_ACT.pdf

Date: 11 noiembrie 2022
Ora: 11:00 – 13:00 (CET)
Platforma: Webex
Termen limită de înregistrare: 9 noiembrie 2022, ora 11:59 CET
Link de înregistrare: https://europa.eu/!pCmjtH

Atelierul urmărește creșterea cunoștințelor participanților despre metodele de implicare cu diferitele lor grupuri de părți interesate in NEB. Acesta va începe cu o prezentare de intrare care va oferi o imagine de ansamblu asupra paradigmei participării, a diferitelor niveluri de implicare și a unor instrumente online utile. Mai mult, experta noastră, dr. Vera Köpsel, își va împărtăși propriile experiențe cu proiecte de cercetare participativă, ce a funcționat bine și ce nu.

Ulterior, o sesiune de lucru în grup le va oferi participanților posibilitatea de a reflecta și de a face schimb de informații despre provocările cu care se confruntă atunci când implementează abordări participative în propriile proiecte. La sfârșitul atelierului, rezultatele acestei faze interactive vor fi discutate în plen și întrebările cheie vor fi abordate de Dr Köpsel. Faceți cunoștință cu expertul Dr. Vera Köpsel lucrează la Universitatea din Hamburg, unde în prezent conduce pachetele de lucru pentru Stakeholder Engagement & Communication în două proiecte mari ale UE care se concentrează pe mediul marin și soluțiile bazate pe natură (NBS).

Setul ei de instrumente personal include planuri pentru planificarea și coordonarea angajamentului care pot fi aplicate proiectelor existente și ajustate pentru altele noi, fie că au fost deja finanțate sau sunt încă în faza de propunere.

Contactați Borut Cink dacă aveți întrebări despre atelier: borut.cink@ec.europa.eu

Nu ratați această oportunitate de a vă extinde cunoștințele despre abordările participative.

Înregistrarea pentru participarea la atelier este obligatorie: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/e44b9de2-c71e-c816-5513-7c9f5dfa1de3