Calendar evenimente

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Programe și proiecte în implementare

 

 

Seminar de informare organizat în cadrul RO-CULTURA – București

Data publicării: 09 Noiembrie 2018

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), gestionează Programul RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. 

Obiectivul general al Programului îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Având în vedere faptul că, în perioada următoare se estimează lansarea primelor apeluri de proiecte în cadrul Programului, precum și faptul că au fost publicate spre consultare Ghidurile solicitantului și anexele aferente pentru Apelurile 1, 2 și 4, UMP va organiza seminarii regionale de informare la: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Pitești și Timișoara.  

Scopul acestor seminarii este de a prezenta oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul RO-CULTURA, dar și de a înțelege condițiile de finanțare aferente fiecărui apel.

Primul eveniment va avea loc în București, în data de 12 decembrie a.c., la Biblioteca Națională a României, Sala „Mircea Eliade” (Bulevardul Unirii nr. 22, sector 3) și va reuni entități publice și private din domeniul cultural interesate de oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul RO-CULTURA. Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite, până vineri, 7 decembrie a.c., ora 12:00, formularul de înregistrare disponibil aici.

Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile (160) și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.

Atenție! Nu se asigură transportul/cazarea participanților.