STRATEGIA NAȚIONALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII - Viziune strategică și coerentă pentru sectorul cultural

Întâlnire de lucru la Repedea (Maramureș)

Data publicării: 01 Octombrie 2021

Ministerul Culturii – Unitatea de Management a Proiectului, cu sprijinul și participarea Căminului Cultural Repedea, organizează o întâlnire de lucru pentru identificarea problemelor și nevoilor sectorului cultural, precum și a posibilelor soluții.

Demersul este realizat în contextul procesului de elaborare a Strategiei Sectoriale în Domeniul Culturii din cadrul proiectului „Viziune strategică și coerentă pentru sectorul cultural” (SIPOCA 709 / MySMIS2014+: 129541) și va fi găzduit de Căminul Cultural Repedea, comuna Repedea, județul Maramureș, în ziua de miercuri, 12 octombrie 2021, între orele 10.00–15.00.

Întâlnirea este una deschisă, în timpul căreia discuțiile se vor concentra asupra provocărilor cu care se confruntă organizațiile culturale și asupra posibilelor soluții pentru ca cei care își desfășoară activitatea în domeniul cultural să întâmpine, în viitor, cât mai puține dificultăți. Pentru ca dialogul să ofere rezultate cât mai bune, iar timpul să fie folosit în mod constructiv, participanții sunt rugați să pregătească liste sumare cu problemele și nevoile cu care se confruntă sectorul cultural, precum și cu posibilele soluții de remediere a acestora.
Cheltuielile cu deplasarea și diurna sunt suportate de participanți.

Având în vedere dinamica situației pandemice, cei interesați sunt rugați să confirme participarea până la data de 8 octombrie 2021, la adresa de e-mail ionica.pirvu@umpcultura.ro, cu precizarea numărului de persoane care participă (în cazul organizațiilor).

Detalii suplimentare privind locul întâlnirii și aspecte organizatorice pot fi obținute cu un mesaj la adresa e e-mail popovicivasile70@gmail.com.