Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Asistență tehnică pentru toate Agențiile de Dezvoltare Regională

Toate Agențiile de Dezvoltare Regională pot beneficia de sprijinul Comisiei Europene prin DG REGIO/Unitatea E-2 - România, pentru asistență tehnică. ADR Nord-Est și ADR Nord-Vest, au trimis propunerile de proiecte NEB spre examinare, la începutul anului. Dacă alte AM au proiecte emblematice și inițiative pe care și-ar dori să le dezvolte cu apelul Comisiei Europene de AT în curs, îi încurajăm să le prezinte Comisiei Europene. Obiectivul AT este de a sprijini toate AM în încorporarea valorilor NEB în programarea regională și în pregătirea proiectelor NEB.

În plus, deși aplicațiile sunt acum închise pentru această ediție, dacă ADR/Municipiile sunt interesate de sprijinul și/sau finanțarea specifică a NEB, pot încerca oricând să aplice anul viitor. Există două fonduri pentru NEB la care pot încerca, de asemenea:

Pentru orice informație suplimentară despre apelurile deschise și actualizarea NEB despre NEB, site-ul web al NEB https://europa.eu/new-european-bauhaus/about/about-initiative_en este ținut la zi și unitatea E-2 va rămâne disponibilă pentru a vă ajuta: Armelle.BILEMBO-ADJA@ec.europa.eu