Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Salvați data: Sesiunea de prezentare a laboratorului NEB

Data: 30 septembrie 2022 (11:00 - 13:00 CET)

Sesiunile de prezentare a laboratorului NEB sunt concepute pentru a facilita realizarea de potriviri între membrii comunității NEB și pentru a oferi feedback cu privire la proiectele și ideile prezentate. Acest lucru contribuie la dezvoltarea și implementarea proiectelor conduse de comunitate care au ambiția de a intra în Noul Laborator European Bauhaus.

Laboratorul NEB este un spațiu de co-creare online în care noul Bauhaus european este implementat în proiecte concrete și tangibile. Este vorba despre ceea ce putem realiza atunci când lucrăm împreună într-un spirit de deschidere și încredere. Se concentrează pe conectarea oamenilor, pe învățarea unii de la alții și pe accesarea experienței tuturor.

Proiectele NEB Lab manifestă Noul Bauhaus european în acțiuni concrete cu două misiuni:

  • pentru a crea condiții favorabile pentru tranziția ecologică, cum ar fi noi instrumente, cadre, recomandări de politici etc.
  • pentru a declanșa o transformare tangibilă pe teren

Vrei să-ți prezinți propunerea de proiect la o sesiune de pitching?

O sesiune de prezentare a NEB Lab poate găzdui până la 5 prezentări de idei de proiecte sau propuneri din partea comunității NEB.

Dacă doriți să fiți unul dintre cei cinci prezentatori, trimiteți propunerile dumneavoastră până pe 25 septembrie.

Dacă vom primi mai mult de cinci propuneri pentru o sesiune viitoare, vom face selecția finală folosind o regulă „primul venit, primul servit”.

Pentru orice întrebări referitoare la sesiunile de pitching NEB Lab, vă rugăm să contactați Borut Cink borut.cink@ec.europa.eu