Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

ÎNREGISTRAȚI-VĂ! Lansarea programului de consolidare a capacităților pentru reconstrucția Ucrainei - 16 martie, joi, 15:00 CET

De la începutul războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei, comunitatea NEB s-a arătat pregătită să sprijine cetățenii ucrainieni, încercând mereu să îmbine acțiunile de urgență cu nevoile pe termen mai lung ale țării.

În acest context, împreună cu ONG-ul ucrainean Ro3kvit și partenerii ReThink, Consiliul Arhitecților din Europa (ACE-CAE) și Pactul primarilor de Est, Noul Bauhaus European lansează un program de consolidare a capacității pentru municipalitățile ucrainene pentru a se pregăti pentru reconstrucție.

Obiectivele pe termen mediu și lung sunt de a oferi ajutor concret și practic pentru reconstrucția comunităților locale, îmbunătățind în același timp competențele și expertiza cetăţenilor ucrainieni.

Vă puteți înscrie acum la primul modul introductiv pe 16 martie la ora 15:00 (CET).

Acest prim webinar (Modulul 0 – Introducere) va stabili cadrul politic al dezvoltării capacităților, care vizează o reconstrucție durabilă și incluzivă.

Acesta va oferi participanților o privire de ansamblu asupra celor trei cursuri care vor urma.

Acest webinar va include o listă lungă de vorbitori și experți la nivel înalt, inclusiv președintele Comisiei Europene, comisarii Mariya Gabriel, Elisa Ferreira și Virginijus Sinkevičius, ministrul pentru reconstrucția Ucrainei, șeful Agenției pentru Reconstrucția și Dezvoltarea Infrastructurii Ucrainei, primarul orașului Lyon și experți de la ONG-urile ucrainene Ro3kvit și ReThink, printre altele.

Consultați programul și toate celelalte module.

Vezi și Acțiuni NEB pentru Ucraina.