Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

NOUL BAUHAUS EUROPEAN SI POLITICA DE COEZIUNE

Invitație/eveniment NEB la Bruxelles: 21-22. iunie 2023

Comisia Europeană organizează un eveniment NEB cu un unghi de politică de coeziune, și anume Noul Bauhaus european în regiuni și orașe.

În cadrul evenimentului, câștigătorii premiilor NEB 2023 / NEB Prizez 2023 și câștigătorii apelului EUI- Acțiune inovatoare vor fi anunțați în cadrul Ceremoniei de premiere.

Pentru a maximiza impactul ceremoniei, Comisia va organiza un program media dedicat, cu posibilitatea de a sponsoriza jurnaliști din diferite SM. Comisia caută să extindă lista de contacte și să stabilească noi relații cu jurnaliștii care pot ajuta să  împărtășească mesajul și să ajungă la un public mai larg.

Dacă aveți contacte ale jurnaliștilor relevanți, am aprecia foarte mult dacă ați putea să ne împărtășiți numele, adresele de e-mail și orice alte informații de contact relevante la tatiana.gouveia-coelho-de-oliveira@ec.europa.eu

Alternativ, dacă ați putea să le indicați un alt punct de contact pentru a ajunge la astfel de jurnaliști, asta ar fi, de asemenea, de mare ajutor.

Evenimentul de la Bruxelles, organizat la ‘BE HERE’va avea un număr estimat de 250-300 de participanți.

Evenimentul va reuni părțile interesate cheie care implementează NEB pe teren și va servi ca un forum pentru învățare și schimb între oameni, instituții, municipalități și regiuni care implementează sau au un interes în dezvoltarea proiectelor NEB.

Evenimentul va alimenta, de asemenea, dezbaterea cu privire la modul de a profita la maximum de inițiativă și la modul de depășire a provocărilor existente prin implementarea acesteia (în special, în cadrul programelor politicii de coeziune).

Printre participanți se numără: finaliștii Premiilor NEB 2023; reprezentanți ai organismelor și autorităților europene, naționale, regionale și locale relevante (inclusiv ai autorităților de management ale politicii de coeziune, ai celor 20 de municipalități selectate în cadrul apelului „Sprijin pentru noile inițiative locale europene Bauhaus” și ai solicitanților la IUE – Acțiuni inovatoare apel dedicat NEB), precum și organizațiile, instituțiile și persoanele fizice ale rețelei NEB.

Un program detaliat, precum și informații despre înregistrare vor fi furnizate într-o etapă ulterioară de Comisia Europeană.