Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului vă informează referitor la următoarele evenimente

1. ERC InfoDay in Romania (11 mai 2022, 11.00-13.00).

Evenimentul online este organizat de ERC si Unitatea NCP@UEFISCDI, cu participarea Ministerului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii din Romania.

Vor participa Vice Presedinte ERC, ofiteri de program ERC si colegii beneficiari de granturi ERC din Romania. 

Agenda evenimentului si linkul de inregistrare: events.ncp.uefiscdi.ro/erc-info-day.html  

Va rugam sa adresati intrebarile dumneavoastra pentru acest eveniment ERC in formularul https://forms.gle/WYRWyk511Ndu2uLb7. Ele vor fi discutate in cadrul evenimentului, iar raspunsurile va vor fi trimise apoi si pe email.

2. Sesiunea online de informare si training pentru instrumentele Marie Sklodowska-Curie Doctoral Networks (DN) si Postdoctoral Fellowships (PF) (19 mai 2022, 10.00-13.00).

Apelurile pentru aceste două instrumente se deschid pe 12 mai 2022 și au ca deadline 14 sept. 2022 (PF) și 15 nov. 2022 (DN). La acest eveniment vor participa reprezentanți REA MASCA, colegi care au scris, evaluat si castigat propuneri de proiecte pentru aceste instrumente. 

Agenda evenimentului si linkul de înregistrare: https://events.ncp.uefiscdi.ro/sesiune-online-msca-doctoral-networks-dn-postdoctoral-fellowships-pf.html 

Va rugam sa adresati intrebarile dumneavoastra pentru acest eveniment MSCA – DN & PF in formularul https://forms.gle/SsnvNsiW1uekDSXn8. In masura timpului disponibil, ele vor fi discutate in cadrul evenimentului, iar raspunsurile va vor fi trimise apoi si pe email.

Va asteptam cu drag la cele doua evenimente!

 

NCP@UEFISCDI