Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Calendar evenimente

Festivalul Noul Bauhaus European 2022

Data publicării: 23 Mai 2022

Festivalul NEB avansează rapid și așteptăm cu nerăbdare un program de festival foarte bogat cu 60 de vorbitori din întreaga lume în Forum, peste 100 de proiecte inovatoare NEB prezentate în oraș în cadrul Târgului și peste 200 de evenimente paralele la Bruxelles și în peste 20 de țări europene.

Programul va include, de asemenea, dansuri, instalații, teatru și spectacole de muzică - cum ar fi Patsyki Z Franeka, trupă populară de artiști ucraineni și Дeva, muzician cu sediul în Budapesta și câștigător în 2022 al Music Moves Europe Awards - precum și experimente științifice, ateliere de upcycling , și mult mai mult.

Sâmbătă, 11 iunie, între orele 17:00 – 19:00, Festivalul va găzdui și ceremonia de decernare a premiilor Noul Bauhaus European 2022, care va acorda cele mai bune proiecte din Europa, precum și cele mai bune idei ale tinerelor talente, Noul Bauhaus European Rising Stars cu prezența a președintelui Ursula von der Leyen și a comisarilor Mariya Gabriel și Elisa Ferreira.

Ceremonia de premiere și cocktailul ulterior vor fi un alt moment bun pentru a face rețea și a ne întâlni în persoană în timpul Festivalului NEB și împreună să sărbătorim proiecte excelente NEB europene.

Dacă doriți să participați, nu uitați să vă înregistrați la ceremonia de premiere, aici.