Calendar evenimente

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Programe și proiecte în implementare

 

 

REMINDER: Înscriere seminar match-making RO-CULTURA, 12-13 septembrie, București

Data publicării: 20 Iulie 2018

Nu uitați că până pe 6 august a.c. puteți transmite Formularul de înscriere la seminarul de match-making ce va fi organizat în perioada 12-13 septembrie a.c. în București.

Seminarul urmărește să contribuie la întărirea relațiilor bilaterale între operatorii culturali din România și cei din Statele Donatoare. Astfel, participanții vor avea oportunitatea de a se întâlni și de a dialoga în vederea dezvoltării de proiecte comune în domeniul cultural și obținerii de finanțare în cadrul Programului RO-CULTURA.

Cei interesați să participe în cadrul evenimentului sunt rugați să completeze Formularul de înscriere la seminar matchmaking (în engleză) și să îl transmiteți pe email, la adresa: bilateral@ro-cultura.ro.
Formularul nu va  depăși 2 pagini.

Participanții trebuie să aibă în vedere faptul că seminarul se va desfășura în limba engleză.

Selecția participanților se va realiza pe baza compatibilității cu profilul entităților participante din Statele Donatoare. Participanții selectați vor primi o invitație de participare la eveniment. Solicitările respinse vor primi un răspuns scris.

Operatorul de Program va organiza alte două seminarii de identificare parteneri în 2019 și 2020, astfel că entitățile respinse în 2018 vor avea posibilitatea în cadrul edițiilor următoare.

Seminariile de identificare parteneri se adresează organizațiilor care sunt în căutarea unui partener. În cazul în care operatorii culturali au identificat deja entitatea cu care doresc să colaboreze, este recomandată abordarea directă pentru întâlniri individuale, cu scopul conturării ideii de proiect. În acest caz, cei interesați pot accesa fondurile disponibile pentru acțiunile de parteneriat.