Calendar evenimente

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Programe și proiecte în implementare

 

 

Prelungire termen înscriere pentru participarea la seminarul de identificare parteneri din Statele Donatoare

Data publicării: 08 August 2018

Se prelungește până duminică, 12 august a.c., termenul de înscriere pentru participarea la seminarul de identificare parteneri din Statele Donatoare ce va avea loc în perioada 12-13 septembrie 2018 în București.

Seminarul urmărește să contribuie la întărirea relațiilor bilaterale între operatorii culturali din România și cei din Statele Donatoare. Astfel, participanții vor avea oportunitatea de a se întâlni și de a dialoga în vederea dezvoltării de proiecte comune în domeniul cultural și obținerii de finanțare în cadrul Programului RO-CULTURA.

Cei interesați să participe sunt rugați să completeze Formularul de înscriere la seminar matchmaking (în engleză) și să îl transmiteți pe email, la adresa: bilateral@ro-cultura.ro. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Formularul va fi transmis în format .pdf semnat, dar și editabil (.doc) și nu va depăși 2 pagini.

Participanții trebuie să aibă în vedere faptul că seminarul se va desfășura în limba engleză.

Selecția participanților se va realiza pe baza compatibilității cu profilul entităților participante din Statele Donatoare. Participanții selectați vor primi o invitație de participare la eveniment. Solicitările respinse vor primi un răspuns scris.

Seminariile de identificare parteneri se adresează organizațiilor care sunt în căutarea unui partener. În cazul în care operatorii culturali au identificat deja entitatea cu care doresc să colaboreze, este recomandată abordarea directă pentru întâlniri individuale, cu scopul conturării ideii de proiect. În acest caz, cei interesați pot accesa fondurile disponibile pentru acțiunile de parteneriat.