Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

The New European Bauhaus in partners meet peers from their countries

AICI este invitația ta la sesiunea de lucru din această vineri, dedicată descoperirii Partenerilor din propria țară (sau din țara de care ești mai interesat!).

Sesiunea va începe cu o introducere și o actualizare rapidă a situației în inițiativa NEB și va fi urmată de o sesiune de săli de lucru specifice țării. Vom avea, de asemenea, o cameră internațională pentru a oferi un spațiu pentru cei care altfel ar fi singuri în cameră. În fiecare cameră de lucru vom avea o rundă rapidă de prezentări (2 minute per partener), urmată de un timp flexibil pentru un schimb mai liber.

Ne așteptăm ca unele camere să fie destul de pline, altele să fie mai puțin ocupate. Prin urmare, pentru unele camere este posibil să folosim majoritatea timpului doar pentru introduceri rapide.

Cel mai bun mod de a folosi acest timp în mod eficient este să vă pregătiți prezentarea de două minute în avans. O posibilă structură a pitch-ului dvs. ar putea fi: Numele dumneavoastră Organizația dvs Despre ce este organizația ta (într-o propoziție)?

Dacă ați contribuit deja la Noul Bauhaus european, oferiți o prezentare generală în 1 minut (și un link către mai multe informații, dacă sunt disponibile). Folosiți restul timpului pentru a explica ce vă interesează să faceți cu alți parteneri din propria țară. Sper să ne vedem în sesiunile noastre, o săptămână bună!

Informații de conectare:

Link pentru întâlnire: https://ecconf.webex.com/ecconf/j.php?MTID=m73d252415bcbe65b3ba76d8df5c65cfe

Număr întâlnire (cod de acces): 274 183 63323
Parola întâlnirii: eAynuYu4*36 (32968984 de la telefoane)

Alăturați-vă dintr-un sistem sau aplicație de videoconferință
Apelați 27418363323@ecconf.webex.com

Alternativ, formați 62.109.219.4 și introduceți numărul întâlnirii.