Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

LECȚII cheie din primele seminarii web de consolidare a capacităților NEB pentru municipalitățile din Ucraina

Alăturați-vă sesiunii online care rezumă învățările cheie din primele seminarii web de consolidare a capacităților NEB care informează reconstrucția frumoasă, durabilă și incluzivă a Ucrainei, aici.

Am dori să vă invităm la o sesiune online care rezumă descoperirile cheie din programul de consolidare a capacităților noului Bauhaus european pentru reconstrucția Ucrainei pe 31 august, la 15:00-16:30 EEST/ 14:00-15:30 CET.

Vă rugăm să difuzați în continuare informațiile, pe care le găsiți aici.

Scopul programului de consolidare a capacităților anunțat de președintele Comisiei Ursula von der Leyen la Kiev în februarie a fost de a oferi atât inspirație, cât și ajutor practic echipelor din municipalitățile ucrainene implicate în reconstrucția și reconstrucția Ucrainei și să promoveze valorile Noul Bauhaus european, sustenabilitate, estetică și incluziune, ca principiu călăuzitor pentru reconstrucție.

Programul a constat într-o serie de webinarii online care au loc între aprilie și iunie 2023. Toate modulele s-au bazat pe o evaluare amănunțită a nevoilor municipalităților ucrainene, efectuată în toamna anului 2022. În total, 67 de echipe din municipalitățile ucrainene au participat la program, care a fost organizat de și cu partenerii noștri ucraineni Ro3kvit, ReThink, Pactul Primarilor de Est și Consiliul Arhitecților din Europa.

Am fi încântați să vă alăturați acestei sesiuni rezumative care va avea loc pe 31 august, la ora 15:00 (CET). În timpul acestui eveniment de o oră și jumătate, principalii curatori ai fiecărui modul vor împărtăși descoperiri cheie care informează reconstrucția frumoasă, durabilă și incluzivă a Ucrainei, care este în conformitate cu nevoile, interesele și valorile comunităților locale.

În plus, veți auzi despre următorii pași din Acțiunile NEB pentru Ucraina și despre programul NEB „deep-dive” care va urma.

Acest eveniment este deschis tuturor părților interesate, așa că vă rugăm să diseminați informațiile mai departe către rețeaua dvs. care ar putea fi interesată să urmeze sesiunea.

În ziua evenimentului, veți putea urmări transmisia live aici.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre lucrul cu municipalitățile ucrainene și despre potențialul reconstrucției ecologice, această sesiune este pentru dvs.!

Evenimentul se va desfășura atât în ​​limba engleză, cât și în ucraineană, cu traduceri simultane și va exista posibilitatea de a pune întrebări.

De asemenea, am aprecia foarte mult dacă ați putea susține diseminarea acestor informații prin canalele dumneavoastră de comunicare (listă de corespondență, secțiunea de știri de pe site etc.).

Un pachet de social media este disponibil pe site-ul Comisiei Europene, aici.

Vă rugăm să ne anunțați în cazul în care aveți nevoie de alte detalii !