Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Concluziile primelor seminarii web de consolidare a capacităților NEB pentru municipalitățile din Ucraina

Care sunt concluziile primelor seminarii web de consolidare a capacităților NEB pentru municipalitățile din Ucraina?

Data: 31 august 2023
Ora: 14:00-15:30 (CET) / 15:00-16:30 (EEST)
Platformă: Webstream (nu este necesară înregistrarea)

Alăturați-vă unei sesiuni online care rezumă constatările cheie din programul de consolidare a capacităților noului Bauhaus european pentru reconstrucția Ucrainei, aici.

Programul a constat dintr-o serie de webinarii online care au loc între aprilie și iunie 2023.

Toate modulele s-au bazat pe o evaluare amănunțită a nevoilor municipalităților ucrainene efectuată în toamna anului 2022.

În total, 67 de echipe din municipalitățile ucrainene au participat la program, care a fost organizat de și cu partenerii noștri ucraineni Ro3kvit, ReThink, Pactul Primarilor de Est și Consiliul Arhitecților din Europa.

În timpul acestui eveniment de o oră și jumătate, principalii curatori ai fiecărui modul vor împărtăși descoperiri cheie despre cum să informați o reconstrucție frumoasă, durabilă și incluzivă a Ucrainei care este în conformitate cu nevoile, interesele și valorile comunităților locale.

În plus, veți fi informati despre următorii pași din Acțiunile NEB pentru Ucraina și despre programul NEB „deep dive” care vor urma.

Evenimentul se va desfășura atât în ​​limba engleză, cât și în ucraineană, cu traduceri simultane, și va exista posibilitatea de a pune întrebări.

Acest eveniment este deschis tuturor părților interesate, așa că vă rugăm să transmiteți vestea rețelei dumneavoastră și persoanelor care ar putea fi interesate să lucreze cu municipalitățile ucrainene și potențialul reconstrucției ecologice.

În ziua evenimentului, veți putea urmări transmisia live aici