Programe și proiecte în implementare

„E-cultura: Biblioteca Digitală a României“

STRATEGIA SECTORIALĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

https://www.umpcultura.ro/monumenteistorice

Europa Creativă

Carieră

Facebook

 

 

Evenimente în marja președinției României la Consiliul UE

 

Start Vot Premiile New European Bauhaus 2024!

În cadrul Premiilor New European Bauhaus de anul acesta au fost înscrise peste 500 de proiecte și inițiative care contribuie la o Europă mai incluzivă, mai sustenabilă și care transformă spații și comunități. Dintre acestea, 50 au fost desemnate finaliste, iar acum este rândul tău să votezi!

Ce proiecte sau idei te inspiră cel mai mult? Pe care ți-ai dori să le vezi implementate în propriul cartier? Votează cele mai inovative abordări și ajută-i astfel să câștige Premiul pentru Votul Publicului! Galeria este și o sursă extraordinară de inspirație pentru cei care doresc să dezvolte proiecte inovative, care transformă spații și generează comunități

Cele  50 de proiecte vin din toate colțurile UE, Balcanii de Vest și Ucraina, fiecare oferind soluții transformatoare pentru o Europă mai frumoasă, mai durabilă și mai favorabilă incluziunii

Votul public este deschis până pe 27 martie, ora 18:00 CET, prin următorul link: https://lnkd.in/ekb7WU33

Anul acesta, va fi acordată și o „Recunoaștere specială pentru efortul de reconstrucție și recuperare al Ucrainei” pentru 2 proiecte sau idei implementate în Ucraina. În plus, premiile vor include un accent special pe proiectele din regiunile europene care se confruntă cu constrângeri socio-economice mai intense și locurile cele mai provocate de nevoia de tranziție către o economie neutră în carbon.

Ceremonia de decernare a premiilor din 12 aprilie în cadrul Festivalului Noului Bauhaus European care va avea loc la Bruxelles și online (9-13 aprilie)! Înregistrați-vă acum pentru a vă asigura locul la ceremonie.